Inför Östergötlands bokmässa: Yvonne Andersson

Yvonne Andersson
Hemsida: –
Inriktning: Poesi
Ort: Linköping

Yvonne Andersson arbetar som lärare och debuterade 2011 med diktboken I brist på leda. Yvonne inspireras av saker som händer runt omkring henne och undertiteln på hennes diktbok lyder ”konsten att hitta guldsmulor i vardagen”. På Östergötlands bokmässa kommer ni kunna höra Yvonne läsa sina dikter och köpa hennes bok. Vi bjuder redan nu på ett smakprov i form av titeldikten I brist på leda:

i brist på leda
skrattar jag
inuti mitt huvud
ställer mig på händer
skakar skrattet
ned på golvet
kryper närmare
kryper bort
från allt kallt
hänger
i mattans fransar
dinglar
på tröskelns kant

mitt rum är fullt av skratt

mitt rum
är fyllt
av brist på leda

Bibliografi
I brist på leda 2011

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>