Den ensamme detektiven

2016-02-09 09.59.08Bandtyp: Mjukband
ISBN: 978-91-982684-0-9
Antal sidor: 228
Utgivningsår: 2016

Av: Kerstin Ryderstedt och Åke BjurhamnOtto Wester hade efter sin flytt till Norrköping, börjat fundera över sin härkomst. Han var ett hittebarn.
Sedan han lämnat sitt liv som kriminalkommissarie i Vidaholm, hade en känsla av ensamhet och övergivenhet, börjat störa hans sinne. Han bestämde sig för att stänga sin detektivbyrå under sommaren för att vila upp sig på sitt sommarställe.
Han var tvungen att försöka reda ordning på sitt inre kaos. Därför sökte han upp en psykoterapeut.
En dag när han satt och njöt i solen, kom en kvinna på cykel för att ge honom ett politiskt flygblad, som delades ut för att marknadsföra Nya Partiet. Just den dagen borde han inte varit på landet. Då hade hans liv sett helt annorlunda ut idag. Det våldsamma händelseförlopp som den dagen, var upprinnelsen till, kunde han inte i sin vildaste fantasi ana. Värst av allt var att hans nyfikenhet fick honom att rota i mysteriet runt Judas Silverpenning och en suspekt samling som kallades Judas Orden.

Det här är den sjätte boken om Otto Wester.
Alla gatunamn finns i verkligheten men alla figurerna är uppdiktade. Eventuella likheter med existerande personer är en ren tillfällighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *