DIBB förlags första barnbok!

Nu finns äntligen Kalle Tretton klarar sig nog – DIBB förlags första barnbok. Det är ett hisnande och humoristiskt äventyr där kaninen Kalle Tretton träffar på fem farliga fiender som lockar med honom ut på lekar, spel och roligheter. Snart inser Kalle faran och då får han använda sig av uppfinningsrikedom, snabbhet och en gnutta tur för att ta sig ur knipan.

Kalle Tretton klarar sig nog är en modern barnbok med inspiration i äldre tiders brittiska och franska barnböcker, som till exempel Det susar i säven. Fienderna ska vara elaka – men inte onda, och uppmaningen till läsaren är att stå på sig, att våga – och att klara utmaningarna man ställs inför.

Boken är konstnärligt illustrerad av Madeleine Pyk, en av Sveriges främsta samtidskonstnärer.

Du köper boken här.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *