Välkommen på boksläpp!

Lördag 25 maj är det jungfrufärd för DIBB förlags nyaste bok: På lyckans smala hav – Berättelser ur Göta kanals historia. Varmt välkommen på boksläpp på Linköpings bokhandel. Fri entré och ingen föranmälan krävs.

Boken är skriven av tidigare Corren-journalisten Johan Sievers som på sommarhalvåret jobbar som kanalvärd på Göta kanal. Där har han fått massor av frågor om kanalen av nyfikna turister och själv tagit reda på svar, historier och anekdoter om kanalen. I den här boken har han samlat det bästa och roligaste i en perfekt kombination för dig som är intresserad av kanalen eller bara är nyfiken på hur det nu var med de ryska krigsfångarna som sägs ha grävt kanalen, vilka kändisar som gjort störst avtryck på sina kanalresor eller varifrån uttrycket ”skilsmässodiket” egentligen kommer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *