Östgötsk bokmässa

Tidigare under dagen blev det klart att DIBB förlag tillsammans med stifts- och landsbiblioteket i Linköping arrangerar en mässa för lokal litteratur den 22 september 2012! Mässan äger rum i stadsbibliotekets bokhallar men programpunkter finns även i ljusgårdarna, Lindblomsrummet och utanför entrén. Mässan kommer att vara gratis både för utställare och besökare!

Mässan ordnas under City Art Link, en dag i kulturens tecken i centrala Linköping. Under hela dagen står stadsbibliotekets dörrar öppna och förutom många bokbord med lokala författare, utgivare och föreningar så kommer det att finnas två scener med programpunkter. Dessutom kommer det att hållas en skrivarverkstad, finnas försäljning av utgallrade biblioteksböcker samt ”speakers corner” — en möjlighet för opublicerade författare att framföra ett alster!

Nu vill vi naturligtvis bjuda in alla som kan tänkas vara intresserade av att ha ett bokbord på mässan och vi tar gärna emot hjälp hur vi ska nå ut med informationen! Det går också bra att anmäla sig direkt till Johan Hagesund på johan.hagesund@dibbforlag.se. Vi ser fram emot en dag med den lokala litteraturen i centrum!

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *