Bokmässa!

Under City Art Link den 22 september 2012 kommer DIBB förlag, tillsammans med stifts- och landsbiblioteket, att anordna en östgötsk bokmässa. Till denna mässa bjuder vi lokala författare, utgivare, antikvariat, tryckerier, föreningar, bokhandlare och övriga med intresse för lokal litteratur. Mässan kommer att pågå kl. 11-16 (prel.) och själva utställningen är i bokhallarna på Linköpings stadsbibliotek. Det är gratis för både utställare och besökare och som utställare får man bord och stol där man kan presentera sin verksamhet och sälja böcker om man önskar. Dessutom kommer det att finnas en scen i anslutning till utställningen där det finns möjlighet att ha en uppläsning eller presentation (med reservation för fullbokning).

Förutom utställningen kommer skrivcoachen Kristofer Nilsson Ahlberg att hålla en litterär verkstad i Lindblomsrummet (på övervåningen, bredvid hörsalen) under mässan, biblioteket kommer att sälja utgallrade böcker utanför entrén samt att vi kommer att ha en liten scen i foajén där ännu icke publicerade författare får chansen att läsa upp något de skrivit inför åhörare.

Nu vill vi gärna ha hjälp att sprida den här informationen till alla som kan tänkas vara intresserade. Vill man ställa ut är det bara att höra av sig till johan.hagesund@dibbforlag.se eller 0704-95 46 55.

Mer information följer ju längre vi kommer i planeringen!

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *