Inför Östergötlands bokmässa: Ann-Mari Tormalm

Det har blivit dags att presentera deltagarna på Östergötlands bokmässa 2012 lite noggrannare. Vi börjar med en högaktuell östgötaförfattare!

Ann-Mari Tormalm
Hemsida: Länk
Inriktning: Barn- och ungdomsböcker samt deckare
Ort: Linköping/Åtvidaberg

Ann-Mari Tormalm började skriva böcker när hon gick i pension från sitt jobb som komvuxrektor, en position hon haft i både Åtvidaberg och Ödeshög. Det började med deckaren Spegelyta och har sedan dess blivit ytterligare elva böcker med helt nysläppta ungdomsdeckaren Mord, Ellinor senast i raden. Hon använder ofta och gärna östgötamiljöer i sina böcker och en av hennes återkommande karaktärer är komvuxrektor till yrket — precis som Ann-Mari själv. Ann-Mari gör gärna författarbesök och på Östergötlands bokmässa kan ni lyssna på när hon pratar om skrivande och sin senaste bok på Linköpings stifts- och landsbibliotek!

Bibliografi:
Spegelyta 2003
Hedda och nallen som visslade 2003
Spindelväv 2004
Spårsnö 2005
Riddarna på Sunnanå 2006
Hemligheten på Ekenäs 2007
Hedvig och flickan med himmelsbåten 2008
Det som göms 2009
Riddarna på Sunnanå möts igen 2010
Bersbogruvans hemlighet 2010
Mord, Ellinor 2012

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>