Inför Östergötlands bokmässa: Credendum Bokförlag

Presentationerna börjar närma sig sitt slut, men det innebär bara att bokmässan snart är här!

Credendum Bokförlag
Hemsida: credendum.se
Ort: Norrköping
Representant(er) på mässan: Jan Ekermann

Credendum Bokförlag ger ut böcker inom främst nordisk mytologi och släktforskning. Ett stort fokus i utgivningen ligger på de många mytologiska gåtor som existerar och flera av förlagets böcker tar itu med just dessa gåtor. Bland förlagets böcker märks till exempel Hagtornsgåtan och Lögardagsgåtan. Den förstnämnda handlar om hagtornträdets roll i den hedniska mytologin och själva gåtan utgörs av vilka som tillbads vid de heliga hagtornträden.

Jan Ekermann är pensionerad civilingenjör och har alltid intresserat sig för humanistiska frågor. Credendum är en kanal för Jan att publicera några av alla de manuskript han producerat genom åren. Jan var också initiativtagare till förbundet Ung Företagsamhet och var dess förste ordförande 1980! Jan är också medlem i bland annat Släktforskarna i Norrköping, Östgöta Medeltidsgille och Linköpings stiftshistoriska sällskap.

Bibliografi
extern länk

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *