Östergötlands bokmässa

Nu drar planeringen för Östergötlands bokmässa igång på allvar. I år äger mässan rum den 12 oktober kl. 10-16 och kommer återigen att vara på Linköpings stadsbibliotek. Till skillnad från förra året kommer vi däremot inte ha bokborden i bokhallen utan förflyttar oss upp en våning till Galleri Vända Sida, Hörsalen samt en liten bit in på dagstidningshörnan. Samtidigt hoppas vi kunna inkräkta lite på Medborgarkontoret för att få lite extra utrymme.

En nyhet för i år är att mässan har fått en alldeles egen hemsida. Där kan man anmäla sitt deltagande om man är aktiv inom den östgötska bokbranschen. Man kan som besökare också gå in och kolla vilka deltagare som anmält sig och få nyheter, presentationer och annat matnyttigt om mässan.

Förutom hemsidan har Östergötlands bokmässa ett Facebook-evenemang och Twitter.

Dessutom kommer bloggen Erikas bokprat blogga kontinuerligt om mässan och presentera deltagare m.m. Häng med i förberedelserna så ses vi på bibblan den 12 oktober!

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *