LHC-boken i media

2013-12-03

DIBB förlags senaste bok Linköpings Hockey Club — och den förändrade självbilden har funnits ute på marknaden i en dryg vecka. För den som är intresserad av boken går den att beställa mot porto via följande länk: Östgötabok.

För den som vill veta lite mer om boken finns några inslag i lokala medier att tillgå, se nedan för några exempel:

Artikel plus tv-intervju i Corren
Intervju i TV4 Linköping
Intervju i LHC TV
Notis i Nolltretton

Bokens framsida

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>