Ny film från DIBB

DIBB förlag ger i höst ut ännu en lokalhistorisk film om Linköping. Den här gången skildrar filmen inte en specifik tidsperiod (materialet sträcker sig från mitten av 1920-talet [!] fram till mitten av 1970-talet) utan snarare för staden betydande händelser. Filmen visar invigningar, större arrangemang och besök av prominenta personer. Speaker är som alltid den initierade Gunnar Elfström som likt ingen annan plockar fram intressanta faktauppgifter om såväl personer som händelser som passerar revy.

En kort trailer från filmen finns nu att se genom att klicka på länken nedan. Det är sekvenser från Majkarnevalen, från invigningen av biografen Grand samt från den stora Tornbyutställningen.

Hänt i Linköping

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *