Snart kommer årets Linköpingsfilm!

2014-11-12

DIBB förlag fortsätter samarbetet med Östergötlands museum genom att ge ut den tredje Linköpingsfilmen på tre år. Årets film heter ”60 år på 60 minuter – händelser i Linköping” och visar många stora händelser som inträffat i Linköping mellan åren 1924 och 1984. Det är bland annat tävlingar, invigvningar och jubileum. Filmen kommer sannolikt att finnas i handeln från och med 22 november. Håll utkik efter årets julklapp!

Det här inlägget postades i DIBB förlag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>