Ny Linköpingsfilm släpps lördag 22/11!

I morgon lördag (22 november) släpps DIBB förlags nya Linköpingsfilm ”60 år på 60 minuter – händelser i Linköping”. Filmen spänner över 60 år, från 1924 till 1984 och fokuserar på större händelser så som invigningar, tävlingar och jubileum.

Filmen har säljsläpp på Corren Mera-dagen på Stora torget i Linköping och då finns den också till försäljning i bokhandlar, på Ica Maxi, i Handelsboden (Gamla Linköping) och självklart på Östergötlands museum.

Passa på att få ditt exemplar signerat av Gunnar Elfström i morgon, han finns på plats kl. 11.00-13.00 i Corren-tältet på Stora torget. Varmt välkommen!

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *