Konstscenen i Norrköpings Tidningar

2015-12-17

I dag var det en fröjd att slå upp Norrköpings Tidningar. I kulturdelen hade Mats Granberg gjort en intervju med Christer Fällman om boken Konstscen Östergötland. I intervjun berättar Christer varför han skrev boken, vad han ville att den skulle innehålla och vad som ännu är oskrivet.

Boken är en perfekt julklapp eller gåbortpresent till nyår och för den som ännu inte hunnit köpa boken går det bra att beställa den via följande länk för leverans med posten: Klick!

CF i NT 20151217

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>