Lyra kommer igen!

2016-09-07

Så var det då äntligen dags för Sven Lyra att komma igen. Den välkände poeten, konstnären, estradören och humanisten Sven gick bort för 16 år sedan. Nu skriver dussinet vänner och bekanta sina minnen om Sven i en rikt illustrerad bok som släpps på DIBB förlag lördag 17 september.

Boken innehåller givetvis mycket av Svens eget material i form av såväl dikter som målningar, men också många foton och andra konstnärers verk föreställande Sven.

Några av alla de som bidragit med text eller bild till boken är: Bo Borg, Åsa Christoffersson, Stina Opitz, Sievert Sjöberg, Peter Menzel, B-O Falck, Göran Billeson … med många fler.

Boken släpps under Linköpings kulturfestival City Art Link. Själva släppet sker klockan 14.00 på Passagen Linköpings konsthall. Det är fri entré och boken finns givetvis att köpa till specialpris just den här dagen. Välkommen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>