DIBB på TellUs

20181204

I helgen som gick var det stor bok- och berättarmässa på Linköpings stadsbibliotek. Ända sedan starten har DIBB förlag varit medarrangör av det som i dag heter TellUs bok- och berättarmässa. I år arrangerades mässan för sjunde gången i ordningen. DIBB förlag var självklart med som utställare. Förutom att sälja böcker till mässpriser firade DIBB förlag att Gunnar Elfströms bok Med blicken på 1970-talets Linköping är släppt. Gunnar kåserade på mässans stora scen om Linköping under detta dynamiska årtionde samt signerade böcker efteråt.

Dessutom var det släpp för Carl Henrik Svenstedts fina bok i A6-format med spiralbindning kallad 25 östgötahistorier. Det var stor efterfrågan och ett mycket lyckat släpp. Boken passar perfekt som gå-bort-present eller för den som vill ha något att luta sig mot i det fall det plägas bjudas på en historia med knorr i ett muntert sällskap!

DIBB 1DIBB 2

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>