Linköping på 1990-talet

Nu finns boken om Linköping på 1990-talet ute i handeln. Boken bjuder på en resa fylld av sånt du minns och sånt du glömt. Det blir en nostalgitripp bland nattklubbar, modevisningar, dramatiska kidnappningar, lågkonjunktur, de första trevande stegen in i den digitala tidsåldern, jubileer, bränder, hockeyframgångar och mycket mer. För första gången i den populära bokserien om Linköping på olika årtionden är bilderna i färg!


”Linköping på 90-talet” är det senaste samarbetet mellan Hans Nilsson och Göran Billeson, för två år sedan gavs deras förra bok “Linköping på 80-talet” ut. De två titlarna knyter an till de tidigare böcker om staden på 50-, 60- och 70-talet som Gunnar Elfström skrivit. Tillsammans utgör de en mångfacetterad och bildrik berättelse om Linköpings moderna förflutna bortom nostalgiska schabloner och förvrängda minnesbilder.

Erik Jersenius i Corren
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.