Inför Östergötlands bokmässa: Ewa Christina Johansson

Det är otroligt roligt att kunna konstatera att vi på Östergötlands bokmässa kommer ha många deltagare som sysslar med barn- och ungdomsböcker. Dagens deltagare är en av sju utställare med inriktning på barn- och ungdomslitteratur!

Ewa Christina Johansson
Hemsida: ewachristina.se
Inriktning: Barn- och ungdomsböcker
Ort: Linköping

Mellan pärmarna i Ewa Christina Johanssons böcker kan man hitta: vampyrer, varulvar, gengångare, tidsresenärer, häxor, drakar och en och annan svart pestråtta…
Hennes favoritämnen är skräck och historia. Ewa Christina skriver lågstadieböcker, LL, ungdomsböcker, mellanåldersböcker och nu även crossover. En av hennes mellanåldersböcker – Spegelns hemlighet – kom på bronsplats i Bokjuryn 2012!
Tillsammans med Kristina Sjögren har hon även skrivit flera tonårsdeckare. Borsta gärna av skoltyskan och läs deras första översatta deckare; Puppenfluch!

Bibliografi
För Simons skull 1993
Flykten 1997
Silverhäxan 1999
Häxjägaren 1999
Karolinen 2000
Drömmens hus 2000
Äppelträdet och andra spöknoveller 2001
Månens mörka sida 2001
Spår i snö 2002
Mörka moln 2002
Under stjärnorna 2003
Ödets trådar 2004
Kopparmunken 2004
Över svarta vatten 2005
Riddarsvek 2005
Tilla — änglavakt 2006
Sol och måne 2006
Guldknappen 2006
Tornet föll 2007
Glitter och rök 2007
Tilla — trollguld 2008
Sista resan 2009
Ödehuset 2009
Vampyren 2009
Tavlans hemlighet 2009
Svarta rosor 2009
Sista resan 2009
Varulven 2010
Kortets hemlighet 2010
Fy farao 2010
Svag is 2011
Spegelns hemlighet 2011
Fullmåne 2011
Flyg och far 2011
Blankt stål 2011
Slutstation 2012
Midnatt 2012
Axels monsterjakt 2012

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>