Inför Östergötlands bokmässa: Ywonne Andersson

Östergötlands bokmässa hålls på Linköpings stadsbibliotek den 22 september kl. 11-16. Därefter fortsätter kvällen på Hunnebergsgatan (50 meter från bibliotekets entré) med författarkväll Hos Rudholms och i DIBB förlags nya lokaler. Fri entré hela dagen! Sprid gärna vårt facebook-evenemang: länk.

Ywonne Andersson
Hemsida: Länk till SR Östergötland och veckan då Ywonne var dagboksgäst
Inriktning: Biografi, nostalgi
Ort: Mjölby

Ywonne Andersson har varit verksam som rektor i Östergötland i 18 år. Hon har också hunnit med att öppna strömmingsbod i Mjöby och att skriva böcker. Hon har skrivit den självbiografiska romanen Full av liv som kom ut på Sivart Förlag 2010 och nostalgiboken Ann o Lisa 1957 som kom ut 2011 på Recito Förlag.

Bibliografi
Full av liv 2010
Ann o Lisa 1957

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *