Inför Östergötlands bokmässa: DIBB förlag

Missa inte Östergötlands bokmässa den 22 september 2012 på Linköpings stadsbibliotek!

DIBB förlag
Hemsida: dibbforlag.se
Ort: Linköping
Representant(er) på mässan: Johan Hagesund

DIBB förlag är ett nystartat bokförlag med säte i Linköping som kommer att ge ut litteratur inom främst historia, kultur och populärvetenskap. Det centrala i utgivningen är den lokala prägeln och på utgivningslistan finns ämnen som Linköpings HC, Industrigatans historia, Östgötakonstnärer och Sven Lyra. Under hösten kommer DIBB också att ge ut en arkivfilm i samarbete med Östergötlands museum som skildrar Linköpings stadsbild under mitten av 1940-talet.

I en strävan att stödja utgivningen av lokal litteratur i allmänhet har DIBB förlag några åtaganden vid sidan av sin egen bokutgivning. Man har startat nätbokhandeln Östgötabok (länk) där ambitionen är att samla all (nåja) litteratur med östgötsk anknytning. Att finnas med på Östgötabok ska som utgivare enbart vara förenat med självkostnadspris. I september kommer DIBB förlag tillsammans med Klara språket AB att flytta till Hunnebergsgården på Hunnebergsgatan i Linköping. Där kommer man att ha en liten boklåda med ungefär samma sortiment som på nätbokhandeln.

Bibliografi
extern länk

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *