Inför Östergötlands bokmässa: Jungeströms förlag

Idag presenterar vi ytterligare en deltagare som representerar både sig själv och sitt företag.

Jungeströms förlag
Hemsida: jungestroms.se
Ort: Åtvidaberg
Representant(er) på mässan: Inga-Britta Jungeström

Jungeströms förlag drivs med minimalt vinstintresse men med en uttalad ambition att ge sina författare en språngbräda till en karriär inom litteraturen. Förlagets utgivning innefattar såväl skönlitteratur som facklitteratur med flertalet lokalhistoriska inslag. Bland författarna finns Ann-Mari Tormalm och Inga-Britta Jungeström som kommer att vara med på Östergötlands bokmässa. Inga-Britta är också den som driver förlaget.

Inga-Britta Jungeström debuterade 1991 med diktsamlingen Fundringar. Därefter kom ytterligare ett par av samma sort men från 2004 har hon givit ut fyra deckare med geografiskt ursprung i Åtvidaberg. Hon har varit ”spökskrivare” åt Birgitta Andersson, känd föredragshållare och terapeut samt givit ut en självbiografisk bok om palliativ vård. Hon är också aktiv i skrivarsällskapet Ordbrukarna i Åtvidaberg. Sammanlagt har hon givit ut ett tiotal böcker, alla på Jungeströms förlag.

Bibliografi
extern länk

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *