Inför Östergötlands bokmässa: NevaBooks

En bokhandel som finns i både Berlin och Rimforsa? Jajamän, det är dagens deltagare!

NevaBooks
Hemsida: nevabooks.se
Ort: Rimforsa
Representant(er) på mässan: Erkki Saikkonen

NevaBooks är en specialbokhandel med fotolitteratur som har sin butik i Rimforsa, med filialer i Berlin, Borås och Marstrand. I Rimforsa finns även ett Fotogalleri med fotoutställningar hela året i anslutning till butiken. NevaBooks har förmodligen landets bredaste utbud av fotoböcker. Här säljs unika exemplar som oftast inte går att hitta i den vanliga bokhandeln. Sortimentet består av allt från lokala bildillustrerade böcker och grundläggande läroböcker om fotografi till utländska samlarutgåvor i mycket begränsade upplagor.

Du hittar också NevaBooks fotoböcker i deras webshop (länk) men för att få se fotoutställningarna gäller det att bege sig till Rimforsa. Under augusti visas utställningen ”Ur spättans synvinkel” som är bilder tagna av Mia Karlsvärd från sin motorcykel runt om i världen.

Bibliografi

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *