Inför Östergötlands bokmässa: Marie-Helen Klementsson

Hjälp gärna till att sprida information om vår bokmässa — ni hittar informationen här: länk

Marie-Helen Klementsson
Hemsida: –
Inriktning: Barnböcker
Ort: Linköping

Marie-Helen Klementsson är gymnasielärare och forskarstudent på Linköpings universitet. Hon har ett stort intresse för barnböcker och är bland annat medlem i The Beatrix Potter Society som jobbar aktivt för att bevara Beatrix Potters arv (se hemsida).

Marie-Helen har bland annat skrivit uppsatsen ”Den nya svenska flickboken” som ger en bild av vad flickboken har varit historiskt men också vad den är idag — och vad som skiljer den från pojkboken och ungdomsboken.

Bibliografi

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *