Inför Östergötlands bokmässa: Camilla Dahlberg

Idag firar vi ett minijubileum då vi presenterar vår fyrtionde deltagare på Östergötlands bokmässa 2012!

Camilla Dahlberg
Hemsida: ihimlen.com
Inriktning: Skönlitteratur
Ort: Linköping

Camilla Dahlberg debuterade med den självbiografiska romanen I himlen får jag äta där huvudpersonen drabbas av ätstörningen anorexi. Precis som Lisa i boken har Camilla lidit av sjukdomen och att skriva boken blev som en sorts terapi. Hon påbörjade boken redan under sista året av gymnasiet men det tog ett decennium att samla kraften som behövdes för att skriva om de värsta upplevelserna.

Camilla är utbildad journalist och folkhögskolelärare men har ett stort intresse för teologi och frireligiösa uttryckssätt — hon kallar sig själv för ”ständig teologistudent”. Hon arbetar idag som frilansande journalist vid sidan av sina teologistudier på Linköpings universitet och sitt bokskrivande.

Bibliografi
I himlen får jag äta 2000

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *