Förlaget flyttar

DIBB förlag har ännu inte ens ett år på nacken men vi gör ändå vår andra flytt den 1 september. Vi startade på Junkersgatan innan vi flyttade till Strandgatan men nu är det alltså dags att flytta igen. Vi har fått chansen att komma in i de fantastiska byggnaderna på Hunnebergsgården, närmare bestämt Hunnebergsgatan 5. Med tanke på förlagets inriktning mot lokalhistoria känns det väldigt passande att ha kontor i ett av stadens äldsta kvarter. Vår förhoppning är också att kunna ha en liten boklåda i förlagets lokaler eller i anslutning till förlagets lokaler där vårt sortiment från www.ostgotabok.se kommer att finnas till försäljning.

Ny besöksadress för DIBB förlag är alltså (fr.o.m. 1 september):

Hunnebergsgatan 5
582 22 Linköping

Det här inlägget postades i DIBB förlag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>