Förlaget flyttar

DIBB förlag har ännu inte ens ett år på nacken men vi gör ändå vår andra flytt den 1 september. Vi startade på Junkersgatan innan vi flyttade till Strandgatan men nu är det alltså dags att flytta igen. Vi har fått chansen att komma in i de fantastiska byggnaderna på Hunnebergsgården, närmare bestämt Hunnebergsgatan 5. Med tanke på förlagets inriktning mot lokalhistoria känns det väldigt passande att ha kontor i ett av stadens äldsta kvarter. Vår förhoppning är också att kunna ha en liten boklåda i förlagets lokaler eller i anslutning till förlagets lokaler där vårt sortiment från www.ostgotabok.se kommer att finnas till försäljning.

Ny besöksadress för DIBB förlag är alltså (fr.o.m. 1 september):

Hunnebergsgatan 5
582 22 Linköping

Det här inlägget postades i DIBB förlag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *