Inför Östergötlands bokmässa: Anna Lundqvist

En av alla författare som kommer att vara på plast på Östergötlands bokmässa!

Anna Lundqvist
Hemsida: –
Inriktning: Lokalhistoria
Ort: Linköping

Anna Lundqvist har gett ut boken Fyra årstider i en radhusträdgård på Galanthus förlag. Boken innehåller rikligt med bilder och illustrerar, som titeln antyder, en radhusträdgård under alla fyra årstider.

På Östergötlands bokmässa kommer Anna Lundqvist att ha release för sin nya bok, Hunnebergsgatan – småfolk och herrskap i samma gård. Även den kommer ut på Galanthus förlag. Boken handlar om Hunnebergsgatan, dess historia från medeltiden och framåt, sociala miljöer längs gatan och levnadsöden. Innehållet illustreras av gamla kartor, gamla och nutida fotografier, och målningar. Du kan höra Anna berätta om boken och köpa ett signerat ex på Hunnebergsgården kl. 17.00!

Anna Lundqvist är till yrket neuropsykolog, med. dr, och har disputerat inom yrket. Hennes två böcker är ett uttryck för intresse av lokalhistoria och dokumentation.

Bibliografi
Fyra årstider i en radhusträdgård 2010
Hunnebergsgatan – småfolk och herrskap i samma gård 2012

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *