Inför Östergötlands bokmässa: Hos Rudholms

Idag presenteras en av bokmässans arrangörer.

Hos Rudholms
Hemsida: rudholms.se
Ort: Linköping
Representant(er) på mässan: Annika Rudholm och Bernt Rudholm

Hos Rudholms är en hantverksbutik som ligger på Hunnebergsgatan, bara ett stenkast från entrén till Linköpings stifts- och landsbibliotek. I butiken hittar man bland annat prylar, inredning, kläder och textilier.

På Östergötlands bokmässa kommer Hos Rudholms att vara skådeplats för en del av mässan. Till exempel kommer några deltagare med inriktning på textil att ha sina bokbord Hos Rudholms och lokalhistoriker Gunnar Elfström kommer att hålla ett föredrag om Hunnebergsgatan i anslutning till butiken. Dessutom kommer Hos Rudholms att arrangera café på Hunnebergsgården under dagen.

Bibliografi

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *