Inför Östergötlands bokmässa: Kickie Bergengren

Hjälp gärna till att sprida information om vår bokmässa via den här länken: evenemang.

Kickie Bergengren
Hemsida: kickie.se
Inriktning: Personlig utveckling
Ort: Mjölby

Kickie Bergengren är bildkonstnär och bildtolkningspedagog. Hon arbetar med KONST-HÄLSA-KREATIVITET med bild och akvarell som verktyg för personlig utveckling. Men också med barn, ungdomar och vuxna i olika bildprojekt. Kickie Bergengren debuterade med boken Vägskälet i maj 2011. Boken handlar om hennes liv och tillväxt ur en lång sjukdomsperiod och som titeln anger valen i livet. Det blev en väg att söka det friska inom henne och där bildens språk haft en avgörande betydelse. Boken är illustrerad med egenmålade akvareller.

Kickie har också en ateljé utanför Mjölby där hon ställer ut sin konst.

Bibliografi
Vägskälet 2011

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *