Inför Östergötlands bokmässa: Ingelin Angerborn

Idag presenterar vi en av mässans mest produktiva författare!

Ingelin Angerborn
Hemsida: ingelin.se
Inriktning: Barn- och ungdomsböcker
Ort: Linköping

Ingelin Angerborn är barnboksförfattare och har under ungefär tio år skrivit 22 böcker för barn och unga. Hennes böcker vänder sig oftast till barn i låg- och mellanstadieålder och bland utgivningen märks humorserien om Klant & Kompani (Kalsongkatastrofen, Kalaskatastrofen, Kungskatastrofen bl.a.) och de mystiska mysrysarna Sorgfjäril och RUM 213. Ingelin är aktuell med sin senaste bok Månfågel som kom ut på Rabén & Sjögren i juni 2012.

Klant & Kompani har hittat sin väg till bland annat Belgien där de kallas De Klunzenclub. Man kan provläsa lite ur Ingelins senaste bok Månfågel på hennes hemsida (länk).

Bibliografi
Pelle Pyton på friarstråt 2002
Om jag bara inte råkat göra pappa till astronaut 2004
Eskil och ensamsakerna 2004
Om jag bara inte råkat byta ut tant Doris hund 2005
Om jag bara inte råkat säga sanningen 2005
Om jag bara inte råkat köpa ett marsvin 2006
Pussar och P.S. 2006
Eskil och tanden som försvann 2006
Om jag bara inte råkat klippa taxfrisyr 2007
Kramar och krångel 2007
Önskestjärnan 2008
Hjärtslag och hjärnsläpp 2008
Kartkatastrofen 2009
Klockkatastrofen 2009
För alltid… 2009
Kaninkatastrofen 2010
Kungskatastrofen 2010
Sorgfjäril 2010
Kalsongkatastrofen 2011
Rum 213 2011
Kalaskatastrofen 2012
Månfågel 2012

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>