Inför Östergötlands bokmässa: Linnefors Förlag

Nu är det mindre än två veckor kvar tills Östergötlands bokmässa går av stapeln på Linköpings stadsbibliotek! Gå med i vår grupp på Facebook (Östergötlands bokmässa 2012) och bjud in era vänner via vårt evenemang: länk. Tack!

Linnefors Förlag
Hemsida: linnefors.se/forlag
Ort: Boxholm
Representant(er) på mässan: Karin Holmbom och Jan Holmbom

Linnefors Förlag är ett modernt förlag som håller ihop hela bokprojekt och är den naturliga länken mellan författaren och läsaren. Man har ambitionen att ha en utgivning av böcker
och skrifter som lyfter fram drivna pennor och skapar oväntade möten. I utgivningsplanen finns plats för både skön- och facklitteratur.

Linnefors Förlag arbetar nära sina författare för att tillsammans bygga lyckosamma bokprojekt. Från de allra minsta, smala idéerna som når sin nischade publik till stora breda projekt med ambitionen att nå de stora läsarskarorna.

Förlagets senaste utgivning är något så ovanligt som en fabelsamling. Den är skriven av Karin Holmbom och heter Lejonet och det tjugosjätte steget. I den finns bland annat en berättelse om en kackerlacka som ingår ett ödesdigert avtal, en dinosaurie som söker lyckan i Hollywood och en svetsloppa som blir profet.

Bibliografi
Första brevet 2011
Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler 2012

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *