Reklam för Östergötlands bokmässa

DIBB förlag arrangerar för andra året i rad Östergötlands bokmässa tillsammans med Linköpings stadsbibliotek. Projektet bygger mycket på egeninsatser och det gäller inte minst marknadsföringen. Jan Holmbom på Linnefors förlag (http://www.linnefors.se/forlag/) har tagit fram ett antal ”reklamknappar” som vem som helst kan lägga in på sin hemsida för att hjälpa oss att sprida informationen om bokmässan. Vi uppskattar all hjälp vi kan få att sprida bokmässan och blir väldigt tacksamma om ni vill hjälpa oss genom att lägga in en sån reklamknapp på er hemsida.

Ni hittar de olika alternativen här: Länk

Om ni har en sida som styrs av HTML-kod kan ni använda följande formel som jag använt till den reklamknapp ni ser längst upp till höger på den här sidan:

<a href=”http://ostergotlandsbokmassa.se”>
<img src=”http://www.linnefors.se/forlag/images/Ostbok13_logo_150x50_lasmer300x300.jpg” alt=”Bokmässa logotype” width=”200″ height=”200″”>
</a>

Det går så klart att ändra loggans storlek och det gör ni genom att skriva in ett annat värde än ”200” bakom ”width” respektive ”height”. Det snyggaste blir om man behåller förhållandet mellan bredd och höjd.

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *