DIBB förlag på City Art Link

Förra året arrangerade DIBB förlag Östergötlands bokmässa under City Art Link. Eftersom bokmässan i år ligger utanför City Art Link kommer vi bjuda på ett helt annat program när CAL går av stapeln lördagen den 21 september. Tillsammans med våra grannar på Hunnebergsgatan 5-9 har vi ett heldagsprogram med ett antal programpunkter utöver gårdscafé och öppna verksamheter. DIBB förlag ansvarar tillsammans med hyresvärden Bryggaregården för invigningen av ”Minnenas magasin”, en fotoutställning med gamla bilder från Hunnebergsgatan. Klockan 11.00 inviger Gunnar Elfström utställningen genom att prata lite om förutsättningarna och livet på Hunnebergsgatan under tidigt 1900-tal.

För att se inte bara Hunnebergsgårdarnas program utan alla som deltar i City Art Link, besök http://www.cityartlink.se/?page_id=17.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *