Bokrelease

Lördag 10 maj släpper DIBB förlag boken ”Enmansarmé i fladdrig kavaj. Minnen av Lasse Jonssons tid som kulturredaktör”. Boken är just en minnesskrift över journalisten Lasse Jonsson där vissa av hans egna texter samsas med vänner och kollegers texter om Lasse. Tillsammans ger texterna en glimt av den mycket skicklige yrkesmannen men också den ensamme personen Lasse Jonsson. Han var en typ av journalist som kanske inte längre ges utrymme för, egensinnig men själv en språkkonstnär. Med alla sina år på tidningen Östgöten blev han närmast en journalistisk institution i Linköping.

Releasen sker klockan 13.00 på Hunnebergsgården i Linköping. Varmt välkommen!

Boken blev recenserad i Corren den 8 maj och en länk till recensionen hittar ni här: Recension av ”Enmansarmé i fladdrig kavaj

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *