Bokrelease på Hunnebergsgården

I lördags var det fest på Hunnebergsgården då DIBB förlag släppte boken om Lasse Jonsson. Evenemanget ägde rum i ladan på gården där en provisorisk fotoutställning om Lasse hängde dagen till ära. Utställningen var en del av den större utställning som Per-Erik Gustavsson kommer att anordna i sin ateljé i Björsäter under Åtvidabergs konstrunda (Länk till På gång om utställningen). Glädjande nog var bokreleasen välbesökt och stämningen var god då publiken snart nog började dela med sig av minnen av Lasse.

Nu finns boken att köpa mot fraktavgift på www.ostgotabok.se (direktlänk).

Per-Erik Gustavsson hade med sig sin kamera och här är några av hans bilder från lördagen (och en från fredagen då vi fick prata om Lasse i P4 Östergötland):
Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nätbokhandeln, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *