Intervju med Göthe i Corren

2014-07-28

Mitt i sommarvärmen intervjuade Lollo Asplund på Corren DIBB förlags senaste författare Göthe Anderson. Intervjun publicerades i papperstidningen och på webben. För er som är intresserade av resultatet går det fortfarande att läsa via följande länk: Göthe i Corren.

Boken finns att köpa i bokhandlarna i Linköping, på ICA Maxi i Linköping och på nätbokhandeln Östgötabok. Vid köp på nätet tillkommer fraktavgift 42 kronor. Direktlänk till boken hittar ni här: Nätbokhandel.

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nätbokhandeln, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>