Malmslätt – rätt och slätt

2014-08-26

DIBB förlags allra första produktion, boken Malmslätt – rätt och slätt. Historien om ett samhälle, blev en succé och sålde slut på ett par månader. Nu, ungefär två år senare, har vi bestämt oss för att trycka upp en andra upplaga, med mjuk pärm men i övrigt samma innehåll. Boken kommer att finnas till försäljning lagom till Flygvapenmuseums nostalgihelg ”back to the 60’s” och sedan på Östergötlands bokmässa på Linköpings stadsbibliotek den 20 september. Vid båda dessa tillfällen finns möjlighet att lyssna på författaren Hans Nilsson samt att få boken signerad. Boken kommer också att säljas på Flygvapenmuseum samt av Malmslätts AIK på Ica i Malmslätt.

Välkommen till något av de båda tillfällen då vi återlanserar Malmslätt – rätt och slätt!

Back to the 60’s
Östergötlands bokmässa

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *