Kom och träffa DIBB förlag på Östergötlands bokmässa

2014-09-16

På lördag 20 september är DIBB förlag med och arrangerar Östergötlands bokmässa på Linköpings stadsbibliotek. Det blir en dag fylld av litteratur, men inte vilken litteratur som helst. Fokus för mässan är nämligen den närodlade, östgötska litteraturen. DIBB förlag är också representerade av författarna Hans Nilsson och Göthe Anderson som kommer att hålla varsin föreläsning baserade på sina respektive böcker. Därutöver finns massor att se och göra på mässan, och allt är med fri entré!

12.00-12.30 Hans Nilsson: Malmslätt – rätt och slätt
14.30-14.50 Göthe Anderson: Linköping – från industrikris till högteknologi

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *