Boksläpp ”Sveriges modernaste kommun”!

20171204

På torsdag 8/12 släpper DIBB förlag Sven Lindgrens efterlängtade bok ”Sveriges modernaste kommun — Linköping på 1990-talet”. Boksläppet sker på Akademibokhandeln Storgatan i Linköping och det är fritt inträde för den som är intresserad. Sven Lindgren kommer att prata om boken och sin tid i Linköpingspolitiken och sedan signera boken som säljs till specialpris dagen till ära. Varmt välkommen!

Sveriges modernaste kommun, Linköping på 1990-talet

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>