Boksläpp!

2018-08-22

Omslag tumnagel

På lördag 25/8 släpper DIBB förlag boken Konstnären på Passagen Linköpings Konsthall. Boken handlar om konstnären Thomas Edetun och innehåller ett hundratal utvalda verk samt sex artiklar skrivna av Lars-Ove Östensson, Martin Sundberg, Helena Scragg, Christer Fällman, Bo Borg, Joanna Persman och Agneta Lalander.

Boksläppet ingår som en del i Linköpings stadsfest och äger rum kl. 13.00-15.00. Under släppet äger ett samtal mellan Lars-Ove Östensson och Thomas Edetun rum. Fri entré!

Boken finns att beställa redan nu: Beställ!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>