Festligt boksläpp

2018-08-27

I lördags släppte DIBB förlag boken ”Konstnären” tillsammans med konstnären själv, Thomas Edetun. Boksläppet hölls på Passagen Linköpings konsthall och som en del av boksläppet höll Lars-Ove Östensson och Thomas Edetun ett samtal om boken.

Boksläppet var en del av Linköpings stadsfest och det märktes på stämningen. Nedan några bilder från lördagens begivenheter.

Boken finns att köpa här.

Boksläpp 4

Boksläpp 3

Boksläpp 9

Boksläpp 2

Boksläpp 7

Boksläpp 8

Boksläpp 5

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>