Lyckad signering

20181123

Tidigare i dag släpptes boken ”Med blicken på 1970-talets Linköping till försäljning via utvalda återförsäljare. Som en del i släppet signerade författaren Gunnar Elfström boken på Corren. Många var Linköpingsborna som köade för att få ett signerat exemplar.

Signering

Boken finns nu att köpa hos Corren, Akademibokhandels tre Linköpingsbutiker, Handelsboden Gamla Linköping och på ytterligare några platser. För dig som inte bor i Linköping går boken att beställa (porto tillkommer) här.

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>