Boksignering 23/11

20181120

Omslag

Nu på fredag 23/11 är det säljstart för DIBB förlags nya bok ”Med blicken på 1970-talets Linköping” av Gunnar Elfström. Avgörande händelser blandas med glimtar från vardagsliv och nöjen. Universitet, storkommun, flyg- och militärindutri, discodans, pizzans entré, miljonprogram, lördagskvällarna i Folkets Park, publikfester på Linköpings idrottsarenor och mycket mer!
Boken säljs på Akademibokhandelns tre butiker i Linköping samt via Correns prenumerationstjänst Mera och ytterligare några utvalda återförsäljare i och omkring Linköping. På fredag kl. 11.00-13.00 finns Gunnar på Corren på Badhusgatan och signerar boken. Välkommen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *