Boksignering 23/11

20181120

Omslag

Nu på fredag 23/11 är det säljstart för DIBB förlags nya bok ”Med blicken på 1970-talets Linköping” av Gunnar Elfström. Avgörande händelser blandas med glimtar från vardagsliv och nöjen. Universitet, storkommun, flyg- och militärindutri, discodans, pizzans entré, miljonprogram, lördagskvällarna i Folkets Park, publikfester på Linköpings idrottsarenor och mycket mer!
Boken säljs på Akademibokhandelns tre butiker i Linköping samt via Correns prenumerationstjänst Mera och ytterligare några utvalda återförsäljare i och omkring Linköping. På fredag kl. 11.00-13.00 finns Gunnar på Corren på Badhusgatan och signerar boken. Välkommen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>