Världspremiär

2018-11-02

Under gårdagen var det världspremiär på DIBB förlags kontor på Hunnebergsgatan i Linköping. Då lades nämligen de första bitarna i det allra första Linköpingspusslet som ges ut av DIBB och finns i handeln från mitten av november och framåt. Pusslet föreställer en klassisk Linköpingsvy – Trädgårdsföreningen från fontänen mot Drottninggatan. I fonden ses bostadshuset på Drottninggatan 41 som stod färdigt 1916. Det är ritat av Axel Brunskog och i den byggnaden har såväl ASJ:s grundare Erland Uggla som nobelpristagaren Hugo Theorell bott.

Följ DIBB förlag på Facebook om du vill se hur pusslandet framskrider!

Pussel

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>