23 november släpps boken om Linköping på 1970-talet!

2018-10-31

Om mindre än en månad släpps boken Med blicken på 1970-talets Linköping av Gunnar Elfström. Boken är en uppföljare till Gunnar Elfströms böcker om 1950- och 1960-talens Linköping och består i likhet med dessa av ett stort antal foton från det aktuella årtiondet samt berättelser i text om fotona och Linköping i allmänhet. Avgörande händelser blandas med glimtar från vardagsliv och nöjen. Universitet, storkommun, flyg- och militärindustri, discodans, pizza, miljonprogram, lördagskvällar i Folkets Park, publikfester på Linköpings idrottsarenor och mycket mer!

Boken släpps i butiker fredag 23 november.

Annons

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>