Konstnären på kulturnatten

20180926

På lördag är det kulturnatt i Norrköping och då passar DIBB förlag på att hålla ”Norrköpingssläpp” av boken Konstnären, som handlar om Thomas Edetuns konstnärskap. Släppet äger rum på Norrköpings konstmuseum och består av ett samtal mellan Thomas och intendent Martin Sundberg samt tillhörande försäljning och signering.

För konstmuseets program under kulturnatten i sin helhet, se program.

Det går också att beställa boken via nätet mot porto, det gör du här.

Boksläpp 8

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>