Populär bok åter i lager

2019-01-29

Den populära boken En enkel biljett till Sverige finns åter i lager! Boken handlar om Saabs arbetskraftsrekrytering från Italien på 1950-talet, ett djärvt drag som sannolikt blev företagets smala lycka och grunden till det jätteföretag Saab är idag. Boken är skriven av Lars Danielsson, och huvudperson är Emanuele Dotta som kom till Linköping från Turin – och blev kvar. Boken finns att köpa via nätbokhandeln Östgötabok samt på Akademibokhandlarna på Nygatan och Storgatan och Flygvapenmuseum.

Framsida

Foto Corren

 

 

 

 

Lars Danielsson, Foto Corren

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>