En enkel biljett till Sverige blir utställning!

2019-10-02

en_enkel_biljett_till_sverige_foto_privatDen 12 oktober kl 14.00 invigs utställningen ”En enkel biljett till Sverige”. Den är baserad på en bok med samma titel, skriven av Lars Danielsson, och berättar om 1950-talets italienska invandring till Linköping. Gamla Linköpings museichef Tina Karlsson From invigningstalar och Lars Danielsson berättar om utställningen. Utställningen visas i HÖRnAN, Curmanska magasinet, t.o.m. den 19/4 2020.
Foto: Privat.

Det här inlägget postades i DIBB förlag, Nya böcker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>