Boksläpp!

2019-12-06

Lördag den 30 november var det festligt värre i Hörsalen på Linköpings stadsbibliotek. Mitt under TellUs bok- och berättarmässa passade DIBB förlag på att släppa boken Övre Vasastadens förvandling av Karin Christoffersson och Johan Hagesund. Boken handlar om området kring Industrigatan i Linköping – som gått från att vara ett industriområde till modernt bostadsområde.

Under boksläppet hölls ett samtal mellan historiker Hans Nilsson, Christer Fällman, Karin Christoffersson och Johan Hagesund.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>