Träffa DIBB förlag på TellUs bok- och berättarmässa!

2019-11-23

TellUsOm exakt en vecka är det dags för en av årets höjdpunkter: TellUs bok- och berättarmässa på Linköpings stadsbibliotek! DIBB förlag är i vanlig ordning både möjliggörare och utställare på mässan. Vi vill jättegärna träffa just dig där och prata lokalhistoria, bokutgivning eller någonting helt annat. Och så finns så klart våra böcker till försäljning till mässpris dagen till ära.

För mer info, se: TellUs webbplats

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>