Inför Östergötlands bokmässa: Kroma förlag

Det kommer att vara flera bokförlag på plats på mässan och nu är det dags att presentera det första.

Kroma Förlag
Hemsida: kroma.se
Twitter: @Bokgemet
Ort: Linköping

Kroma Förlag startades av Mattias Kronstrand 2009. Anledningen var utgivningen av hans och Johanna Stråberg Romeros Kaj & Kajsa i Parkleken — en barnbok om två kajor som bor i en park. Boken gavs ut i samband med att Linköpings Trädgårdsförenings park firade 150 år. I boken sitter Kaj och Kajsa och tittar på barn som leker i parken och Kaj berättar att han också brukar åka rutschkana och gunga i gungorna. Skatan Skruttger, som hör Kaj och Kajsa prata, tror inte på Kaj och utmanar honom därför att visa hur man ska åka i rutschkanan…

Kroma Förlag är också generalagentur för bokgemet — ett läshjälpmedel för pappersböcker och surfplattor. Det går bra att beställa bokgemet från Kroma Förlags hemsida där man även hittar andra lästillbehör och smarta produkter.

Utgivning
Kaj & Kajsa i Parkleken 2009

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *